perfex, firma firmą, ale powiedz mi proszę co z ludźmi takimi jak ja którzy wykupili w tv kablowej dodatkowy pakiet sport w którym udostępnione są kanały sportowe w tym min. Polsat sport i Polsat sport extra a mimo tego mistrzostw oglądać nie można? Czy wporzadku jest to by polsat uruchamiał dodatkowe kanały które obsługują tylko mistrzostwa gdzie kanały sportowe już istnieją a ludzie za nie płacą?
MŚ w siatkówce 2014 .... a transmisja TV
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez BADYLperfex, firma firmą, ale powiedz mi proszę co z ludźmi takimi jak ja którzy wykupili w tv kablowej dodatkowy pakiet sport w którym udostępnione są kanały sportowe w tym min. Polsat sport i Polsat sport extra a mimo tego mistrzostw oglądać nie można? Czy wporzadku jest to by polsat uruchamiał dodatkowe kanały które obsługują tylko mistrzostwa gdzie kanały sportowe już istnieją a ludzie za nie płacą?
Jak sądzę nie obiecywali nabywcom Polsatu Sport że w tym pakiecie dostaną też MŚ...Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Polsat sport i Polsat sport extra zostały uruchomione właśnie w takim celu by pokazywać imprezy sportowe, a tworzenie dodatkowych kanałów dedykowanych specjalnie pod imprezę moim zdaniem nie jest zarabianiem kasy tylko nabijaniem ludzi w butelkę i robienie z nich balonów! Ciekawi mnie czy Polsat zarobi tyle kasy ile przewidują oraz czy ktoś policzy jakie mieliby wpływy z reklam gdyby udostępnili MŚ w w ww.kanałach sportowych?
Komentarz
-
-
BADYL, wypróbuję,
[ Dodano: Wto 02 Wrz, 14 20:51 ]
całkiem sprawnie daje się pooglądać->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
To normalne ze Ci co maja cyfrowy polsat moga ogladac ten kanal za darmo? Ja mam ten kanal i nic nie doplacalem.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
weeb.tv daje radę naprawdę spoko
nawet teraz oglądam powtórki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLperfex, firma firmą, ale powiedz mi proszę co z ludźmi takimi jak ja którzy wykupili w tv kablowej dodatkowy pakiet sport w którym udostępnione są kanały sportowe w tym min. Polsat sport i Polsat sport extra a mimo tego mistrzostw oglądać nie można? Czy wporzadku jest to by polsat uruchamiał dodatkowe kanały które obsługują tylko mistrzostwa gdzie kanały sportowe już istnieją a ludzie za nie płacą?
Masz pretensje do fabryki czy do dealera?
Tu jest tak samo, to Twoja TV kablowa dała: że nie możesz tego oglądać bo to oni powinni postarać się o taki pakiet, żebyś MŚ mógł oglądać - to nie jest wina polsatu że nie udostępnił - to prywatna firma więc chce zarobić - jakbyś Ty sprzedawał dany produkt to też chciałbyś zarobić a "dodatek" zrobiłbyś dodatkowo płatny.
Nie lubię polsatu a szczególnie cyfrowego, niestety u mnie nie można było nic innego podłączyć - N a teraz wraz z cyfrą mają chore kwoty za "normalne" pakiety, najkorzystniej wyszedł cyfrowy polsat i dlatego się zdecydowałem - ale pilot od dekodera doprowadza mnie do czeskiej pasji i bardzo często mam chęć rzucić nim w TV bo działa jakby chciał a nie mógł.
Jakby co zapraszam do mnie, u mnie każdy mecz obejrzysz za freeByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Ja się wybrałem wczoraj do knajpki na mecz... Miła atmosfera, co secik psssyktak że fajnie było, na jutro tez jesteśmy umówieni.
Widzę że weeb tv ma branie, muszę spróbować.
Swoja drogą Polsat nie tylko w stopę ale i w kolano strzelił, za te psy co ludzie po nich wieszali na ulicę nie powinni wychodzić.
Wielu ludzi narzeka i grozi, ale i tak kupiło albo zapłaciło.
Wielki filantrop się chwalił że zyski na tę chwilę są ok.Jak nie sprzętem, to talentem
Komentarz
-
-
Ja dziś spróbuję tutaj obejrzeć: http://live.drakulastream.eu/
Kolega twierdzi, że jest OK a nawet "polsatowska" relacja mu wyskoczyła ;-)OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexTu nie ma niestety zbytnio winy Polsatu (niestety bo nie jestem fanem tej stacji). Polsat jest Producentem TV tych mistrzostw i wpakował w nie Grube miliony. Sprzedał prawa do transmisji do 160 krajów świata. Do ostatniej chwili negocjował z tvp by i ona kupiła te prawa i puszczała to w publicznej (czyli tak samo jak mistrzostwa w piłce nożnej, olimpiady itp). Ale tvp wymyśliła, że ponieważ to jest w PL to Polsat da im za pół darmo. A tak, to można czasem w ryja dostać TVP woli robić m jak miłość czy inne tańce na lodzie niż pokazać coś tak fajnego jak siatkówka na najwyższym poziomie... A Polsat jest Firmą Prywatną i musi zarabiać. Proste..Rozumiem, żeby Polsat nie mógł się dogadać z Wyspami Żółwimi... A TVP olała wykup transmisji hokeja na trawie na Bali :twisted: , ...ale nie takiej imprezy.
Komentarz
-
-
bishop, +1
I jeszcze jedno,Polszmat może sobie kodować wszelkie ligi i rozgrywki zespołowe bo tam sa sponsorzy,właściciele itp itd
Natomiast tu w gre wchodzi REPREZENTACJA NARODOWA a nie np piłkarska Liga Mistrzów :| wiec kodowanie nie powinno miec miejsca. :roll: Jak sie to nie podoba to niech nie wykupuja praw do takiej imprezy i z grzywki
A tak na marginesie to podobno TVP chciała wykupic relacje ale tylko polskiej druzyny i oferowała za to nawet niezłe pieniążki,niestety Polszmat postawił warunek albo wszystko albo nic :|
A teraz biedaczki strugają i udają biednych, zaszczutych i bez winy :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
P.S. I coraz bardziej zgadzam się z opinią wielu ludzi że w związku z postępowaniem Polszmatu, państwo od dzisiaj powinno nie dac ani jednej złotówki na reprezentacje siatkarska a wszelkie koszty powinien ponosi Pan SolorzNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOP.S. I coraz bardziej zgadzam się z opinią wielu ludzi że w związku z postępowaniem Polszmatu, państwo od dzisiaj powinno nie dac ani jednej złotówki na reprezentacje siatkarska a wszelkie koszty powinien ponosi Pan Solorz
Komentarz
-
-
hubert78, rozumiem,że to miał być Polski żwiązek Piłki Noznej??? :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech ???
Oczywiście że nie na nich :lol:
Ale na inne dyscypliny np. siatkówke klubowa :wink:
Bo one nie jest jak do tej pory kodowana.
A skoro reprezentacja siatkarzy nie jest sponsorowana TYLKO przez Polszmat to powinna byc dostepna dla każdego bez żadnych dodatkowych opłat :roll: :wink:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
WIELKIBONGO,
Powiem tak, 10 lat temu nasza siatkówka ( pomimo dobrych zawodników, Murek, Gruszka i inni (Wlazły wtedy był "odkryciem")) była w ciemnej dupie, ! Pojawił się sponsor PLUS zatrudnił trenera i w 2007 mieliśmy 2 miejsce na mistrzostwach świata!!!!!!!
Potem pojawili się inni i odrodziła się Polska Liga Siatkówki !!!
Prawie identyczny przykład jest w piłce ręczej !!!
Jaki Wniosek ??
Żeby mieć sukcesy na poziomie międzynarodowym należy mić silną ligę krajową i tyle
A powiedz mi gdzie na żywo i za darmo możesz oglądać skundloną piłkarską ekstarklasę ?????
Komentarz
-
-
hubert78, mała uwaga- kluby i to w każdej dyscyplinie działaja jak przedsiębiorstwa/firmy. I oki,niech sobie koduja,kto chce to niech płaci i ogląda,kogo to nie interesuje niech nie płaci. Ale tutaj jest impreza w randze Mistrzostw Świata i gra Reprezentacja Polski a nie Polszmatu czy Plusa-nie widzisz różnicy??
To może główny sponsor skoków narciarskich tez od tego sezonu spowoduje kodowanie zawodów??
Może wszystkie zawody w lekkiej atletyce tez niech będą kodowane bo odnosimy tam jakies sukcesy??
Ja nie umniejszam roli i pieniędzy Plusa ale impreza tej rangi,w dodatku w Polsce powinna byc dostepna dla każdego bez dodatkowych opłat. Tym bardziej że Polszmat tak samo jak i TVN juz sami nie wiedzą ile ciągnąc z reklam i jak długo je ciągnąćNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
WIELKIBONGO,
Chodzi mi o to że około 10 lat temu imprezy typu "liga światowa", eliminację i inne WAŻNE wydażenia siatkarskie nie były transmitowane "live" przez telewizję publiczną, a na komercyjnych stacjach ZA DARMO mogłeś to oglądać na żywo !! Ot Co !!
A jak siatkarze próbują z dużym prawdopodobieństwem odnieść sukces to się naród odzywa bo nie ma w telewizji publiczej , a kurwa 10 lat temu psioczyli że jakaś tam siatkówka o 13 tej w poniedziałek leci a powinien być agrobiznas i pogoda .
Komentarz
-
-
hubert78, ale to było 10 lat temu :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
a od czasu jak zaczęli grac i odnosic sukcesy ludzie sie tym sportem duzo bardziej interesuja
wystarczy spojrzec na hale gdzie graja i które sa wypełnione po brzegi :diabelski_usmiech
rozumiem,że to za mało dla niektórych i musza się wcinac w REPREZENTACJĘ???
a porównując do tego co napisałes to 15 lat temu polskie skoki narciarskie tez nie istniały
więc skoro mamy podwójnego mistrza olimpijskiego to je tez zakodujmy od tego sezonu :wink:
dostrzegasz analogię?? :wink:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
Komentarz